Sport.pl

Patryk Dudek kucharzem. Jak mu poszło z tatarem? [WIDEO]

Co zimą robią żużlowcy? Oprócz tego, że solidnie przygotowują się do nowego sezonu, spędzają czas np. w kuchni. Tak jak Patryk Dudek - zawodnik SPAR Falubazu Zielona Góra, który wziął udział w warsztatach zielonogórskiego studia kulinarnego Look&Cook.
Zadaniem "Duzersa" było przygotowanie przystawki - tatara z jajkiem przepiórczym. Jak sobie poradził z tym daniem? Możemy obejrzeć to na filmie przygotowanym przez telewizję FalubazTV. - Moja praca nie była zbyt odpowiedzialna - podsumował swoje gotowanie Patryk Dudek, ale dodał też: - Uważam, że jak na debiut, mogę być z siebie zadowolony.

Warsztaty poprowadził Piotr Mielczarek, szef kuchni w Bistro la Passion w Poznaniu.



Tu można obejrzeć zdjęcia serwisu Falubaz.com z warsztaów kulinarnych z udziałem Patryka Dudka.

WIĘCEJ INFORMACJI SPORTOWYCH SZUKAJCIE NA ZIELONA GÓRA.SPORT.PL



Więcej o: