Sport.pl

Patryk Dudek kucharzem. Jak mu poszło z tatarem? [WIDEO]

Co zimą robią żużlowcy? Oprócz tego, że solidnie przygotowują się do nowego sezonu, spędzają czas np. w kuchni. Tak jak Patryk Dudek - zawodnik SPAR Falubazu Zielona Góra, który wziął udział w warsztatach zielonogórskiego studia kulinarnego Look&Cook.
Zadaniem "Duzersa" było przygotowanie przystawki - tatara z jajkiem przepiórczym. Jak sobie poradził z tym daniem? Możemy obejrzeć to na filmie przygotowanym przez telewizję FalubazTV. - Moja praca nie była zbyt odpowiedzialna - podsumował swoje gotowanie Patryk Dudek, ale dodał też: - Uważam, że jak na debiut, mogę być z siebie zadowolony.

Warsztaty poprowadził Piotr Mielczarek, szef kuchni w Bistro la Passion w Poznaniu.



Tu można obejrzeć zdjęcia serwisu Falubaz.com z warsztaów kulinarnych z udziałem Patryka Dudka.

WIĘCEJ INFORMACJI SPORTOWYCH SZUKAJCIE NA ZIELONA GÓRA.SPORT.PL



Więcej o:
POPULARNE
NAJNOWSZE
" /> Zbigniew Boniek zdradza kulisy pożegnania Piszczka: Piłkarze dogadali się ze Słoweńcami [SEKCJA PIŁKARSKA #29] <div id= 
"/> Zbigniew Boniek zdradza kulisy pożegnania Piszczka: Piłkarze dogadali się ze Słoweńcami [SEKCJA PIŁKARSKA #29]
 
  • Joanna Jędrzejczyk usunęła Joanna Jędrzejczyk usunęła "sępy". "Menedżer ukradł mi pieniądze, rozstałam się z narzeczonym"
  • Robert Lewandowski przegrał z innymi napastnikami w rankingu ESPN Robert Lewandowski przegrał z innymi napastnikami w rankingu ESPN
  • Jakub Błaszczykowski chce zakończyć karierę w reprezentacji Polski! Jakub Błaszczykowski chce zakończyć karierę w reprezentacji Polski!
  • Krzysztof Piątek zaatakowany przez Włochów. Krzysztof Piątek zaatakowany przez Włochów. "Stracił kontakt z rzeczywistością"